Hvordan man overvinder følgerne af mobning – på i livet og på film

Hvem ville turde at mobbe Sylvester Stallone? Da han var en lille dreng med et delvist lammet ansigt og en talefejl, gjorde alle det. Han formåede at rejse sig, først ved at opbygge sin imponerende fysik som reaktion på yderligere mobning fra sin far. Men han ville også bevise, at han kunne tænke, og begyndte at skrive filmmanuskripter. På et tidspunkt så han en boksekamp og blev inspireret til at skrive manuskriptet til “Rocky” på tre intense dage.

Studiet ønskede en flot skuespiller til at spille rollen som Rocky Balboa, men Stallone insisterede på at spille rollen selv. Studiet opgav næsten filmen, skar budgettet dramatisk ned og forventede en fiasko. Men “Rocky” blev en sensation og vandt tre Oscars.

Jeg kom selv på benene efter at have været udsat for mobning, og jeg ved, hvor svært det er. Selvom jeg ikke har vundet nogen Oscars, har jeg et vidunderligt liv hvor jeg hjælper andre med at overvinde virkningerne af mobning. Hvis du har været udsat for mobning, selv for mange år siden, kan du stadig lide af eftervirkningerne. Jeg håber du vil ringe til mig og få en gratis snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig. Du kan booke en tid på min hjemmeside.