Angst og traumer

“I onsdags gav du mig et udviklingsrum, som jeg ikke vil være foruden. Tak, tak, tak. Du mødte mig og bevidnede en rædsel og afmagt fra en historie, hvis erfaringer jeg reelt set ikke vil være foruden. Og som jeg var rustet til at møde nu. Men det krævede et samspil og det krævede, at jeg på et endnu dybere plan blev bevidst om min livskraft og styrke. TAK, Lotte, det er af større betydning end ord kan beskrive.”

Anomyn

Stress, angst og traumatiske oplevelser ses ofte i et samspil og indblandet kan være både nye og tidligere oplevelser. Som traumeterapeut har jeg erfaring i at arbejde med selv de rigtig tunge og dybtliggende oplevelser. Og jeg møder alt fra mobning, overfald og seksuelle overgreb.

Uanset om dine oplevelser ligger langt tilbage i tiden eller lige er sket, er der hjælp at hente. Måske er du ikke helt sikker på hvorfor du føler dig angst eller stresset? Men det skal ikke stoppe dig for at få hjælp. Ved at finde svarene inde i dig og få dem bearbejdet skånsomt og effektivt opnår du en tilværelse med

  • Større selvværd
  • Mere energi
  • Kan nyde livet fuldt ud
  • Igen kan overskue tilværelsen og de daglige opgaver.

Angst, lavt selvværd, stress, depression, PTSD – der er hjælp at hente! Kontakt mig uforpligtende på tlf. 60 18 32 36 allerede i dag og høre mere.