Du kan ændre dine minder

Man kan omskrive et traumatisk minde. Vigtige begivenheder gemmes i hjernen som en kombination af faktor og en tilknyttet følelse. Videnskaben håber at behandle traumer ved at manipulere neurotensin-niveauet i hjernen, men der er en anden måde. Traumeterapeuter har længe vidst at man kan regenerere billeder i hukommelsen, og neurovidenskaben er langsomt ved at opdage hvad der sker i hjernen.

Det viser sig at hver gang vi tilgår et minde bliver det svagere. Normalt genskriver vi automatisk det samme minde. Derfor lægger vi ikke mærke til det. Men når man arbejder med en terapeut i en situation med følelsesmæssig tryghed kan vi genskrive mindet med en anden følelse.

Hvis du vil vide mere om denne proces, og hvordan den kan hjælpe dig, vil jeg meget gerne fortælle dig mere. Du kan reservere en tid til en uforpligtende samtale på min hjemmeside. Jeg håber at høre fra dig.