Hvordan man lærer RIM-metoden

Jeg har lige afsluttet årets sidste RIM Essentials kursus. Min internationale gruppe var fantastisk, klar til at dykke dybt ned i både indlæringen og det personlige udviklingsarbejde.

De forlod kurset efter fem dages intensiv træning med ny indsigt og nye færdigheder som vi videreudvikler i de næste tre måneder. Et RIM-kursus er ikke bare fem dage – man kan ikke lære at ændre sine klienters liv på så kort tid. Derfor skal eleverne også lave øvelsessessions, have feedback og deltage i gruppecoaching i de næste måneder. Denne indlæringsform sikrer at alle elever virkelig kan få metoden ind under huden og bruge den med deres klienter.

RIM (Regenerating Images in Memory) er en metode der arbejder med klientens følelsesmæssige styresystem. Ved at tilgå kroppens minder og omgå den tænkende hjernes logik kan vi komme direkte til roden af langvarige problemer. Det lader os give slip på gamle følelser og traumatiske minder helt ned på celleniveau. Jeg bliver stadig imponeret af hvor langt mine klienter kan komme med blot en enkelt RIM-session eller to.

Hvis du er interesseret i at lære denne stærke metode og være med på det næste kursus, så hører jeg meget gerne fra dig.