Hvilke umulige mål kan du opnå?

Kunne du lande en flyvemaskine? Lige nu hvor du sidder mageligt i din stol tror du det er umuligt. Men hvis du var i luften og din pilot besvimede, kunne du lande flyveren. En passager uden flyveerfaring oplevede det i går i luften over Florida. Med hjælp over radioen fra flyvelederen på jorden lykkedes det ham at lande flyet.

Mange ting som vi tror er umulige er det i virkeligheden ikke. Når først vi starter, opdager vi at vi kan mere end vi troede. Vi finder mennesker der kan hjælpe os. Vi finder resourcer som vi ikke anede eksisterede. Udfordringen er at frigøre os fra vores begrænsende forestillinger. For at hjælpe dig selv til at tænke større er det nyttigt at stille spørgsmålet “hvad ville jeg gøre hvis jeg vidste at det ikke kunne gå galt?”

Når du har sat et mål, så tag et lille skridt mod det i dag. Hvis du ikke gør noget i dag, gør du sandsynligvis heller ikke noget for dit mål i morgen. Men hvis du tager et lille skridt i dag, er det meget mere sandsynligt at du tager et skridt mere i morgen. Forskellen på nul og ét skridt er enorm. Tag det ene skridt i dag.

Du kan læse meget mere om at sætte og opnå mål i min bog “Dit Liv efter Mobning“. Værktøjerne i bogen er generelle og kan hjælpe alle.