Ubegrænset magt?

Har din chef for meget magt? Gennem århundreder har vi lært at al magt skal have en modvægt. Det er derfor succesfulde samfund har en opdeling i lovgivende, udøvende og dømmende magt. Det er derfor virksomheder har HR-afdelingen og måske endda whistleblower-ordninger.

Brug et øjeblik til at tænke over hvordan du ville rapportere mobning på din arbejdsplads. Er der effektive mekanismer til at bekæmpe mobning, eller findes de kun på papiret? Ville nogen gøre noget? Det er et faresignal hvis du ikke er sikker på at en eventuel klage ville blive taget alvorligt. Det betyder ikke at der er mobning i din organisation. Men det betyder at du ikke kan føle dig sikker. Det påvirker dit helbred og velbefindende. Tænk over om du måske skulle skifte til en anden afdeling eller en anden virksomhed.