Vælg det rigtige tøj

Har du det rigtige tøj på i dag? Det du går med påvirker dit humør. Du kan starte din dag i en god retning allerede når du står foran skabet om morgenen.

Der er nogen der siger at bestemte farver påvirker vores selvtillid og humør på forudsigelige måder, men så enkelt er det ikke. Det vigtige er hvordan lige præcis du har det med et bestemt stykke tøj. Den ene har det måske bedst i klare farver mens den anden føler sig bedst tilpas i rolige jordtoner.

Når du vælger et stykke tøj om morgenen, så luk øjnene og brug et par sekunder til at mærke efter hvilken følelse dette tøj giver dig i dag. Hvis det passer til dine planer for dagen – energisk, kreativ eller afslappet – så tag dette tøj på. Hvis det ikke passer lige i dag, så vælg noget andet. Du kan lettere nå dine mål hvis du har det rigtige tøj på.