Skriv dagbog

Hvis jeg spurgte dig, kunne du så finde ud af hvad du lavede sidste torsdag? Mennesker som føler de sidder fast i deres liv siger tit, at alle dage ligner hinanden. Det passer ikke. Hver dag er forskellig, men vi opdager det ikke.

Ligesom vores telefoner og computere har hjernen ikke ubegrænset lagerplads. Derfor gemmer din hjerne ikke alle detaljer fra hver eneste dag. Dage der ligner hinande bliver slået sammen i hukommelsen. Derfor kan sidste torsdag være endt i bunken med “almindelig hverdag” uden detaljer.

For at frigøre dig fra denne følelse, kan du føre dagbog. Skriv i den hver dag – enten noget godt der skete, eller noget du lærte. Når du føler du sidder fast, så læs lidt i din dagbog og husk på alle de ting der faktisk er sket, og den udvikling du har været igennem.

Jeg taler meget mere om at føre dagbog i min bog “Dit Liv efter Mobning.” Du kan læse mere om min bog her.