Er din telefon lige smart nok?

Har du overvejet at din telefon er lige smart nok? Vi har allesammen en smartphone og lommen fuld af apps der kan underholde, forstyrre og distrahere os. For 15 år siden havde vi allesammen telefoner der kun kunne ringe og sende SMSer. Flere og flere vender tilbage til sådan nogen. De oplever mere fokus og kreativitet, og bruger mere tid sammen med deres venner.

Jeg har stadig en smartphone. Men jeg har også en meget enkel telefon jeg tager med når jeg tager i sommerhuset til mit årlige “silent retreat”, og når jeg simpelthen bare har brug for at fokusere. Med min simple telefon er jeg ikke totalt isoleret. Men alt hvad der sker i verden og på social media må vente til jeg kommer hjem igen. Prøv at købe en brugt simpel telefon og brug en dag om ugen med kun den. Det kan ændre dit liv dramatisk.