Selvværd forhindrer mobning

Hans dårlige samvittighed havde naget ham i mange år. Men til en reunion for sin gamle skoleklasse fik han endelig undskyldt og kunne begynde at komme videre med sit liv. Da jeg talte for Langelinie Rotary Club for nylig, delte en af deltagerne historien om en mobber der kom hen og sagde undskyld mange år efter. Jeg har flere gange hørt disse fortællinger.

Vi ved godt at mobbe-ofre bliver påvirket i lang tid, men også mobberen trækkes med sin dårlige samvittighed. Det går ud over alle, når der sker mobning. Men vi kan heldigvis gøre meget for at forhindre mobning. Når jeg hjælper virksomheder og institutioner med at bekæmpe mobning, fokuserer jeg meget på selvværd. En person med højt selvværd mobber ikke, og bliver ikke nær så alvorligt påvirket hvis der sker mobning.

Hvis du oplever mobning i din virksomhed eller institution, så kontakt mig og hør hvordan jeg kan hjælpe jer.