Gør verden til et bedre sted

I slutningen af næste uge er verden blevet til et bedre sted. Det er fordi endnu fire dygtige coaches or terapeuter vil have lært den højeffektive RIM-metode jeg selv bruger og underviser i. Med dette værktøj kan de hjælpe deres klienter endnu bedre. Livskvalitet spreder sig som ringe i vandet – når mine kursister hjælper deres klienter med at komme videre med deres liv, bliver andre omkring klienterne også gladere. De påvirker igen andre positivt.

Jeg vil opfordre dig at gøre en forskel for så mange mennesker som muligt. Alle kan hjælpe nogen hver dag. RIM coaches har særlig træning og kan hjælpe mennesker med alvorlige traumer, og hvis du vil gøre mest muligt for andre vil det være en fantastisk idé at lære RIM. Næste uge er det sidste kursus i år, men jeg holder flere i 2023. Hvis du er nysgerrig efter at vide hvordan RIM virker, og hvordan du kan bruge metoden til at hjælpe andre, så er du meget velkommen til at kontakte mig.