Hav mennesker omkring dig

Er du lige så produktiv når du arbejder hjemmefra? Mange mennesker føler at det er de ikke, og kompenserer ved at arbejde endnu flere timer. Dataene viser at den tid vi sparer på transport til arbejde bliver til mere arbejdstid, ikke mere fritid.

Hvis du syntes du kan mærke din produktivitet falde når du arbejder hjemmefra, så brug noget af din arbejdsdag på at arbejde sammen med en anden. I behøver ikke arbejder på den samme ting, og du behøver ikke engang kende den anden person. Hvis du tager din laptop med hen på en cafe eller et co-working space hvor andre mennesker arbejder, kommer du til at arbejde mere koncentreret. Det er præcis den samme effekt som når man træner hårdere i træningscenteret end man gør derhjemme. Sørg for at komme ud af huset på en del af din hjemmearbejdsdag.