Overvind langtidsvirkningerne af mobning

Der er forsket meget i mobningens negative langtidsvirkninger, og det er bevist hinsides enhver tvivl at mobning i barndommen har dramatiske eftervirkninger. En artikel i Harvard Review of Psychiatry viste at en pige der er blevet mobbet har 27 gange så stor risiko for panikanfald som ung voksen. En dreng der er blevet mobbet har 18 gange så stor risiko for at forsøge selvmord.

Der er heldigvis også meget effektive metoder til at bekæmpe langtidsvirkningen af mobning og andre psykiske traumer. Der er ikke så meget forskning endnu, men med RIM-metoden som jeg anvender har næsten hver eneste klient oplevet en dramatisk forbedring efter blot tre til fem sessioner. Jeg er Master RIM Practicioner og RIM Trainer, og jeg ville meget gerne have mulighed for at fortælle dig mere om metoden. Jeg håber du vil reservere en tid til en gratis uforpligtende online samtale med mig.

Du kan også læse mere om RIM-metoden på min engelske hjemmeside.