Single Tasking Day

I dag 22/2 er “Single Tasking Day”. Det er en opfundet helligdag, men den tjener et seriøst formål. Vi roser os selv for vores evne til at multitaske, men vi er faktisk ikke særlig gode til det. Med mindre den ene opgave er fuldstændig automatisk – som at gå eller trække vejret – multitasker vi i virkeligheden slet ikke. Vi flytter bare vores opmærksomhed mellem flere forskellige opgaver. Og hver gang vi skifter, taber vi lidt (eller meget) tid før vi er produktive på den nye opgave.

Du kan fejre dagen ved at vælge en enkelt opgave fra din lange liste over halvfærdige opgaver, og arbejde på denne indtil den er helt afsluttet. Alle uafsluttede opgaver tager plads op i din hjerne. Læg mærke til hvordan du føler dig lettere og stærkere når du kan fjerne denne opgave helt fra din liste. #SingleTaskingDay