Beskyt dig selv

Får du trusler på sociale medier? Det er der desværre flere og flere der oplever. Selvom de bare passer deres job som socialrådgiver, sygeplejerske, politiker eller politimand. Der er åbenbart nogen mennesker, der har svært ved at håndtere den lettere adgang til kommunikation som internettet giver. Det plejede at være sjældent at en medarbejder blev overfuset af en kunde eller borger, men det er efterhånden blevet uhyggelig hverdag for alt for mange.

Selvom du måske ikke har oplevet noget ubehageligt endnu, så tjek lige dine indstillinger på sociale medier. Din Instagram-profil skulle måske være privat, og du har måske ikke lyst til at Facebook lader alle finde din profil. Hvis du ikke selv er teknisk kyndig, så få en ven, kollega, eller et af dine børn til at hjælpe dig med at skrue op for privatlivs-beskyttelsen.