Sæt hjernens GPS

Er du nogensinde kommet til at stille din GPS forkert? Det er jeg, men jeg lagde hurtigt mærke til at der var noget galt med den kørevejledning jeg fik. Men hvis du har indstillet din hjernes GPS forkert kan det godt tage lang tid at lægge mærke til.

Hvis du ikke er tilfreds med retningen på dit liv, så kan du have brug for at omprogrammere hjernens GPS. En enkelt måde at gøre dette på er med bekræftelser. En bekræftelse er en overbevisende sætning der beskriver dit mål som om du allerede har nået det. En af mine bekræftelser har været “Jeg er så glad og taknemmelig for at jeg nu er I stand til at støtte andre og tale frit til tusindvis af mennesker omkring i verden”.

Skriv en bekræftelse og sig den til dig selv hver dag. Du vil opleve at den guider din hjerne til at søge en vej til det mål du beskriver.