Mobning på arbejdspladsen er flyttet online

Mobning på arbejdspladsen er flyttet online. Klager over mobning er steget 44% siden sidste år, og organisationer har fundet ud af at deres anti-mobbe-politikker og -værktøjer ikke virker online. Hjemmearbejde har vist at nogen steder ikke har løst deres kulturproblemer, men blot har været i stand til at holde mobning nede så lange alle sad på kontoret.

Det kan være muligt at finde nye værktøjer der kan undertrykke mobning online, men det er bare endnu en midlertidig løsning. Den eneste varige løsninger er at ændre kulturen så mobning ikke tolereres.

Hvis du bliver mobbet online på din arbejdsplads så er det et tegn på at virksomheden har et kulturproblem. Det er meget svært og tager lang tid at ændre kulturen på en arbejdsplads. Det er meget lettere og hurtigere at finde et nyt sted at arbejde.