Mobning sætter sig i kroppen

Du tænker måske at mobning for mange år siden ikke påvirker dig længere, men det gør det. Det kan være at du oplever at du lettere bliver stresset end dine kolleger? Mennesker med traumatiske oplevelser som mobning i baggagen har en lavere stresskapacitet. Du kan også føle lavere selvværd og har større risko for at komme til at lide af angst og depression.

Lad mig hjælpe dig. Jeg har selv haft disse følelser og det tog mig mange år at komme mig efter den mobning jeg blev udsat for i min barndom. På lørdag 22. januar holder jeg et webinar hvor jeg fortæller hvordan du kan mærke efter om traumatiske oplevelser fra din fortid stadig sidder i kroppen på dig. Jeg deler også nogen af de stærke værktøjer jeg har udviklet og bruger i mit arbejde med mine klienter. Jeg tager udgangspunkt i min nye bog “Dit Liv efter Mobning”, men værktøjerne kan bruges uanset hvilke traumer der sidder i kroppen på dig. Læs mere og tilmeld dig her: https://vester.li/jan22