Mere information

Hvis du vil høre mere om hvordan jeg arbejder og hvordan jeg kan hjælpe dig med stress, angst, traumer eller lavt selvværd, så book en tid til en gratis, uforpligtende samtale. Så kan jeg svare på dine spørgsmål og vi kan finde ud af om det giver mening for os at arbejde sammen.

Mit foretrukne værktøj er RIM-metoden, der på meget kort tid kan give fantastiske resultater. RIM står for “Regenerating Images in Memory” og er en moderne terapeutisk metode baseret på den seneste viden om hjernen. Du kan læse mere om RIM-metoden her. Jeg er en af kun 2 RIM Master Facilitators i Europa og underviser også andre coaches og terapeuter i RIM-metoden. 

Som barn blev jeg alvorligt mobbet af min lærer og led under eftervirkningerne i mange år. For at komme videre med mit liv har jeg lært mig en lang række teknikker, og der er mange af dem du også kan bruge selv uden en terapeut. Jeg har samlet min historie, min metode og mine værktøjer i bogen “Dit Liv efter Mobning”. Du kan læse mere om bogen her. Værktøjerne kan bruges i mange situationer og hjælper ikke kun mod følgerne af mobning. Jeg brugte for eksempel selv flere af dem i forbindelse med mit kræftforløb.

Mit mål i livet er at hjælpe andre med at frigøre sig fra deres fortid og have glade, succesrige og meningsfyldte liv. Du kan læse mere om min historie og mit arbejde her, eller læse interviewet med mig i Ugebladet Søndag.