Håndtering af stress og angst i krisesituationer

Covid19 har medført store omvæltninger; Nye måder at arbejde på, restriktioner og har givet et helt nyt perspektiv på work-life balancen specielt for børnefamilier. Usikkerhed og utryghed præger mange, for hvordan ser vores tilværelse ud i morgen? Kan vi planlægge noget som helst, og hvad nu hvis jeg selv eller min gamle mor rammes af Covid 19? Hvor syge bliver vi? Og hvad bliver langtidskonsekvenserne?

Jeg er frivillig first-responder i en traumesupport gruppe og deltog i den forbindelse i en konference ‘International Preparedness and Responds to Emergencies and Disasters’ hvor et af hovedtemaerne netop var pandemier, som jo desværre viste sig at blive højaktuelt.

Oplægget her stiller skarpt på hvordan vi påvirkes i krisesituationer generelt og i forbindelse med Covid19 og I får redskaber til at håndterer krisesituationer, også når krisen er længerevarende.

Oplægget tager udgangspunkt i jeres konkrete situation og afhængig af længden kan der integreres øvelser og en dybere indlæring af konkrete redskaber.

Interesseret? Kontakt mig uforpligtende på lotte@vesterli.com eller tlf. 60 18 32 36